Tero Kallio Panimoliiton toimitusjohtajaksi 20.7.2009 alkaenSulje

FM Tero Kallio (34) on nimitetty 20.7.2009 alkaen Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton toimitusjohtajaksi. Lisäksi hän toimii Elintarviketeollisuusliiton johtajana vastuualueenaan yhteiskuntasuhteet. Kallio siirtyy liittojen palvelukseen Eduskunnasta, Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerin tehtävistä.

Tero Kallion harrastuksiin kuuluvat mm. ruoanlaitto ja kirjoittaminen, ja hän on julkaissut myös ruokakirjoja.

Liiton nykyinen toimitusjohtaja Timo Jaatinen siirtyy heinäkuun lopussa Suomen Satamaliiton toimitusjohtajaksi.

Puheenjohtaja Yrjö Närhinen, puh. 020 717 111 (Hartwall vaihde)
Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto ry

Tero Kallio, p. 040 729 4513