Outi Jalonen Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton projektipäälliköksiSulje

FM Outi Jalonen (34) on nimitetty 1.7.2011 alkaen Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton viestintään projektipäälliköksi. Hän siirtyy tehtävään Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton viestintäpäällikön sijaisen tehtävistä KTM Katri Tuulensuun palatessa vanhempainvapaalta elokuussa.

Toimitusjohtaja Elina Ussa, p. (09) 148 871 (ETL vaihde), GSM 045 269 7711
Projektipäällikkö Outi Jalonen, p. (09) 148 871 (ETL vaihde), GSM 050 370 8677